0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Bravčové karé bez kosti

Viac pohľadov

Bravčové karé bez kosti

1kg
7,44 €

Dostupnosť: Skladom

 
Slovenský
Bravčové karé bez kosti je jeden z najkvalitnejších druhov bravčového mäsa. Nachádza sa medzi stehnom a a plecom pozdĺž vrchnej časti rebier. Pre nízky obsah tukov je využiteľné na prípravu diétnejších mäsitých pokrmov. Je ideálne na minútkové pokrmy, a tanieri môže mať toto jedinečné mäsko rôzne podoby- vyprážané, pečené, dusené, zapekané, údené.

Pri príprave bravčového karé je veľmi dôležité odhadnúť správnu dobu varenia ako aj teplotu, pri ktorej sa mäso pripravuje, aby po úprave nebolo mäso suché a tvrdé.

Vákuovo balené, spotrebujte do cca 48 až 72 hodín od dodania.
Uvedená hmotnosť produktu je len približná. V prípade rozdielu hmotnosti produktu Vám pripočítame/odčítame doplatok/preplatok pri preberaní Vašej objednávky.

Skladovanie: 0-4 °C

Dodávateľ: Agrotrade Padarovce

Krajina pôvodu: Slovensko

Podobné produkty