0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Bravčové plece bez kosti

Viac pohľadov

Bravčové plece bez kosti

1kg
6,01 €

Dostupnosť: Skladom

 
Slovenský
Bravčové pliecko je svalovina tvorená lopatkovými svalmi, svalmi paže a predlaktia. Čerstvé pliecko pozostáva z ružovej svaloviny a bieleho tuku. Práve väčšie množstvo tuku dáva pliecku takú lahodnú chuť.

Použitie: Má všestranné využitie či už ho chcete upravovať varením, pečením, vyprážaním, používa sa prevažne na dusenie, do gulášov podľa najrôznejších receptov. V pečenej podobe sa využíva buď vcelku, na rolády alebo plátky. Z mletého pliecka sa smažia karbonátky či pečie sekaná. V úprave na kocky sa dá kombinovať s rôznymi omáčkami.

Vákuovo balené, spotrebujte do cca 48 až 72 hodín od dodania.
Uvedená hmotnosť produktu je len približná. V prípade rozdielu hmotnosti produktu Vám pripočítame/odčítame doplatok/preplatok pri preberaní Vašej objednávky.

Skladovanie: 0-4 °C

Dodávateľ: Agrotrade Padarovce

Krajina pôvodu: Slovensko

Podobné produkty