0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Bravčový bok bez kosti s kožou

Viac pohľadov

Bravčový bok bez kosti s kožou

1kg

Dostupnosť: Skladom

7,57 €
 
Slovenský
Prerastené bravčové mäso s vysokým obsahom tuku. Pri tejto časti sa strieda svalovina s tukom. Pri chudších kusoch by mala prevládať najmä svalovina. Niekedy sa vyskytuje takmer bez tuku. Bravčový bok je po príprave voňavý a šťavnatý a hlavne sýty.

Použitie: Mletie (sekaná, karbonátok), pečenie, grilovanie, varenie, dusenie, údenie, výroba domácich klobás v kombinácii s bravčovým plieckom.

Vákuovo balené, spotrebujte do cca 48 až 72 hodín od dodania.
Uvedená hmotnosť produktu je len približná. V prípade rozdielu hmotnosti produktu Vám pripočítame/odčítame doplatok/preplatok pri preberaní Vašej objednávky.

Skladovanie: 0-4 °C

Dodávateľ: Agrotrade Padarovce

Krajina pôvodu: Slovensko

Podobné produkty